Digitalna osećajnost s Urošem Krčadincem, S01E03 – Darija Medić
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
20363
post-template-default,single,single-post,postid-20363,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Digitalna osećajnost s Urošem Krčadincem, S01E03 – Darija Medić

Četvrtak, 30. jun u 19 časova

KROKODILov Centar

Karađorđeva 43 (ulaz s Malih stepenica)

Učestvuju: Uroš Krčadinac, Darija Medić

Događaj možete prati uživo preko sledećeg linka: https://youtu.be/MWvcwJp0elM

Posle uspešne druge epizode KROKODILovog serijala “Digitalna osećajnost – kratki razgovori o ljubavi, robotima, slikama i proizvodnji teksta”, Uroš Krčadinac će u sredu 30. juna u 19 časova razgovarati s Darijom Medić – digitalnom umetnicom, istraživačicom i dizajnerkom na polju medija, web developmenta, kritičkog pisanja i produkcije.

U “Digitalnoj osećajnosti – kratkim razgovorima o ljubavi, robotima, slikama i proizvodnji teksta”, mesečnom formatu KROKODILovog Centra, očekuje vas odiseja kroz vode novih medija i tehnologija uz iscrtavanje jedinstvene kartografije ničijih zemalja na granici digitalnog, tekstualnog i vizuelnog, geopolemike, tehnopolemike i uporno promišljanje o tome kako se u njima treba orijentisati. Kroz ove, ali i mnoge druge aspekte i dileme 21. veka vodiće nas Uroš Krčadinac, digitalni umetnik, tehnolog, autor i edukator, u pratnji zanimljivih gostiju.

U životu između ekrana, gde je prostor za digitalnu osećajnost? Barem deo odgovora na ovo složeno pitanje saznajmo u sredu, 30. juna u 19 časova u KROKODILovom Centru.

Vidimo se!