Konkurs za studijsko putovanje
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
2798
post-template-default,single,single-post,postid-2798,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Konkurs za studijsko putovanje

Konkurs za studijsko putovanje

Konkurs za učešće mladih profesionalaca/ki iz Srbije u studijskoj poseti Kosovu u okviru srpsko-kosovskog kulturnog projekta NEIGHBORS

 Udruženja KROKODIL iz Beograda, Qendra Multimedia iz Prištine i Inicijativa mladih za ljudska prava pozivaju mlade profesionalce/ke iz oblasti kulture, novinarstva, izdavaštva, nevladinog sektora kao i mlade umetnike/umetnice iz Republike Srbija da se prijave za učešće u studijskoj poseti Kosovu u okviru srpsko-kosovskog kulturnog projekta NEIGHBORS.

Deset mladih profesionalaca/ki iz sveta knjige i književnosti, umetnosti i kulture uopšte, medija te nevladinog sektora učestvovaće u projektu NEIGHBORS koji za cilj ima da doprinese stvaranju novih prijateljstava i saradnje između relevantnih aktera na kulturnoj sceni Srbije i Kosova.

Poseta će biti organizovana za vreme književnog festivala POLIP u Prištini u drugoj polovini maja tekuće godine. Osim prisustva na javnim diskusijama, tribinama, medijskim gostovanjima i u grupnim tandemima, kao i posete samom festivalu POLIP, grupa iz Srbije posetiće i istaknute medijske i izdavačke kuće te nevladine organizacije u Prištini i Prizrenu. Poseta će biti organizovana u periodu od 17. do 19. maja 2014. godine.

Za prijavu na konkurs za učešće u programu potrebno je dostaviti:
–   biografiju  (max.1 stranica)
–   punu adresu (kontakt telefon i e-mail adresa)
–   kratak opis dosadašnjeg rada – na koji način Vaše iskustvo može da doprinese uspešnosti projekta NEIGHBORS (max. 1 stranica)
–   pismo preporuke

Prijave poslati e-mailom na adresu: konkurs@yihr.org.
Rok za prijavu je 20. mart.
Rezultati konkursa biće poznati početkom aprila.

 Projekat finansira EU.

 

studijsko-putovanje-SRP