Četvrto veče XV Festivala KROKODIL
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
24096
post-template-default,single,single-post,postid-24096,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Četvrto veče XV Festivala KROKODIL

Četvrto veče XV Festivala KROKODIL

Nedelja, 18. jun, 20 časova
Amfiteatar ispred Muzeja Jugoslavije, Mihaila Mike Jankovića 6

Završno veče ovogodišnjeg festivala, u nedelju 18. juna, obeležiće nastupi Darka Cvijetića, Radine Vučetić, Igora Simića, Roberta Perišića i Slavenke Drakulić koja će nam se priključiti putem Zoom-a. Za mini-koncert je zadužena Sara Renar koja će se predstaviti svojom jedinstvenom muzičkom mešavinom eksperimentalnih, indie i pop melodija. Tokom intermeco segmenta posvećenog piscu Hanifu Kurejšiju koji je krajem prošle godine doživeo nesreću u Rimu, emitovaćemo njegovu specijalnu poruku našoj publici i pročitati nekoliko Hanifovih “Depeša” pisanih tokom boravka u bolnici. Kao i prethodnih večeri i ove će vas kroz program voditi Mima, Galeb i Daško.

Ulaznice za večernje programe možete nabaviti putem GIGS TIX prodajne mreže i onlajn preko new.gigstix.com, kao i u KROKODILovom Centru i na biletarnici festivala sat vremena uoči početka programa.

  • Cena jednodnevne ulaznice ukoliko se kupi do 31. maja: 750 din, Cena trodnevne ulaznice ukoliko se kupi do 31. maja: 2100 din.
  • Cena jednodnevne ulaznice ukoliko se kupi od 1 do 15. juna: 850 din. Cena trodnevne ulaznice ukoliko se kupi od 1. do 15. juna: 2400 din.
  • Cena jednodnevne ulaznice ukoliko se kupi  na licu mesta 16,17 i 18. juna: 950 din.
  • Cena jednodnevne ulaznice za studente i penzionere: 600 din.