Partneri
Partneri udruzenja Krokodil
krokodil, festival, knjizevnost, pisci, konferencija, debata, region, partneri,
15013
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-15013,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27178
 

PARTNERI

Udruženje KROKODIL je tokom godina izgradilo široku mrežu partnera na lokalnom i međunarodnom nivou. Oni se kreću od državnih institucija, organizacija nevladinog sektora kao i stranih instituta i drugih organizacija. Ova mreža nudi široku paletu mogućnosti i dubinsku vidljivost svih naših aktivnosti među onima koji su zainteresovani za naše delovanje. Ona takođe garantuje istovremeni kredibilitet svim našim projektima.

Naše najvažnije partnerske organizacije su:

Mi obraćamo posebnu pažnju na naše redovne partnere. Namera nam je da održavamo visokokvalitetne odnose sa svim našim dugoročnim partnerima. Njih utoliko ne promovišemo samo putem postavljanja logoa na sve promo-materijale već takođe kroz naše programe ili projekte koje razvijamo u direktnoj saradnji s njima. Ovaj vid vidljivosti traje tokom čitave godine. Utoliko se KROKODIL značajno razlikuje od drugih organizacija sličnog tipa.