DOBROTVORNA VEČERA ZA BEBE-SUPERHEROJE U KROKODILOVOM CENTRU
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
18302
post-template-default,single,single-post,postid-18302,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

DOBROTVORNA VEČERA ZA BEBE-SUPERHEROJE U KROKODILOVOM CENTRU

DOBROTVORNA VEČERA ZA BEBE-SUPERHEROJE U KROKODILOVOM CENTRU

Dobrotvorna večera za bebe-superheroje
Nedelja, 22. decembar od 19 sati
KROKODILov Centar za savremenu književnost
Karađorđeva 43 (ulaz sa Malih stepenica)
Cena karte: 7500 dinara
Sva prikupljena sredstva namenjena su Institutu za neonatologiju

U nedelju 22. decembra od 19 sati u KROKODILovom Centru organizujemo svečanu Dobrotvornu večeru. Ovom večerom želimo da obeležimo kraj ovogodišnjih aktivnosti u okviru humanitarne kampanje Za bebe superheroje. Sav prihod od ove večeri namenjen je Institutu za neonatologiju u Beogradu.
Svako ko rezerviše svoje mesto bira jedan od tri jedinstvena menija koja je samo za ovu priliku pripremio jedan od najboljih kuvara u gradu.

Osim spisateljice Lane Bastašić koja će pevati i svirati na ukuleleu tradicionalne meksičke, katalonske i kubanske pesme, pisca Vladimira Arsenijevića koji će svirati gitaru i pevati, nastupiće još i Marko Vidojković sa svojim imitacijama lokalnih političara kao i Sara Mandić, pijanistkinja, i Jelena Funtek, violinistkinja, koje će izvoditi neke od najpopularnijih dela klasične muzike.

Našoj dobrotvornoj večeri priključila se i spisateljica Mirjana Đurđević! Mirjana je jedna od ponosnih vlasnika Patkovog vinograda a na našoj dobrotvornoj večeri točiće neka od njihovih najpoznatijih belih vina sa geografskim poreklom kao što su Geppeto, Knez Miškin i Majstor i Margarita.

U okviru večeri pozvaćemo sve prisutne da učestvuju u prodajnoj aukciji umetničkih radova nekih od autora koji su prethodnih 14 meseci izlagali u KROKODILovom Centru.
Broj karata za ovo veče je ograničen na dvadeset i četiri.
Za sve informacije i rezevacije pozovite broj 064/2047029.