EAT & TALK #2: IRSKA
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
18882
post-template-default,single,single-post,postid-18882,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

EAT & TALK #2: IRSKA

EAT & TALK #2: IRSKA

Eat & Talk #2: Irska
Utorak, 16. jun, od 19h
KROKODILov Centar
Karađorđeva 43
Ulaz slobodan uz obaveznu rezervaciju – broj mesta ograničen na 15. Prijave slati na mejl office@krokodil.rs

U utorak, 16. juna od 19 sati u KROKODILovom Centru u okviru drugog Eat & Talk događaja predstavljamo vam specijalitete irske kuhinje i troje irskih autora. Ovog datuma slavi se Bloomsday – dan u koji je smešten roman Uliks Džejmsa Džojsa, a pored Džojsa razgovaraćemo i o Edni O’Brajen i Sali Runi.
Sa Lanom Bastašić o irskoj književnosti razgovaraće Milica Joksimović.

Nova aktivnost KROKODILovog Centra pod nazivom Eat & Read predstavlja direktan odgovor na značajno globalno ograničenje kretanja koje je jedna od najdramatičnijih posledica pandemije virusa COVID-19.

Da bismo vam pomogli da nadoknadite i zadovoljite svoj wanderlust, odlučili smo da vas svakog meseca povedemo na uzbudljivo književno-kulinarsko putovanje po raznim zemljama, njihovim kulturama, književnostima i kuhinjama podjednako. U okviru desetodnevnog perioda, svakog meseca ponudićemo vam specifičan meni i ujedno predstaviti nekoliko pisaca koji na najbolji način osvetljavaju specifičnosti kulture iz koje dolaze i o kojoj pišu. Ovaj travelling-without-moving projekat u sebi će uvek sadržavati i javni događaj kada ćemo, pod nazivom Eat & Talk, organizovati javno predavanje za ograničeni broj posetilaca kako bismo poštovali pravila socijalnog distanciranja i zdravstvene preporuke u KROKODILovom Centru.

Meni:
– Irish stew
– Trídhathach salad
– Porter cake
– Guinness beer
Cena: 1880 din.

Za više informacija pišite nam na office@krokodil.rs