Osnove upravljanja projektima – jednodnevni trening
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
19656
post-template-default,single,single-post,postid-19656,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Osnove upravljanja projektima – jednodnevni trening

Sreda, 27. januar u 12h
KROKODILov Centar
Karađoreva 43 (ulaz sa Malih stepenica)
Učešće je besplatno
Radni jezik: srpski
Broj učesnika je ograničen, a rezervacije su obavezne putem e-mail adrese office@krokodil.rs


U sredu, 27. januara od 12h do 15h u KROKODILovom Centru organizovaće se jednodnevni trening pod nazivom “Osnove upravljanja projektima”. Biće besplatan za sve zainteresovane a trening vode Milena Berić (komunikacije, spoljni odnosi i razvoj), Sara Mandić (projektna menadžerka) i Milan Adnađ (administracija) iz Udruženja KROKODIL.

Upravljanje projektima je proces stvaranja, organizovanja i realizovanja plana kako bi se postigao određeni cilj. Bilo da ste student ili zaposleni, bilo da ste u sektoru marketinga, u kreativnim industrijama, IT-u upravljanje projektima je veština koja je potrebna svima onima koji žele da budu uspešni u svom poslu.


Prijavite se za ovaj vodič kroz project management za početnike i obezbedite sebi priliku da naučite šta je sve projekat, šta su najbolje prakse, kako i na koji način se primenjuju i koji su vam resursi potrebni kako biste postali profesionalci.


Prijave su otvorene svima i vrše se preko email adrese office@krokodil.rs.


Vidimo se!