Stuttgart Online
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
1977
post-template-default,single,single-post,postid-1977,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Stuttgart Online

Stuttgart Online

Grupa Stuttgart Online postoji od 2006. godine, a web magazin Popboks ih proglašava najboljim debitantima 2007. godine. Prvi album, “Radost svakom domaćinstvu” snimaju tokom 2009. u beogradskom studiju Digimedia sa producentom Borisom Mladenovićem i objavljuju iste godine za izdavačku kuću Odličan hrčak. U međuvremenu grupa je održala veliki broj nastupa u Srbiji i regiji, a njihovi singlovi su se više puta nalazili na relevantnim domaćim radio i TV listama.

“Prava stvar” je ime novog, drugog po redu albuma koji je snimljen tokom 2011. godine i ovog puta u studiju Digimedia, sa producentom Borisom Mladenovićem. Album sadrži 11 novih pesama i predstavlja, po rečima autora, punokrvnu rokenrol ploču sa velikim brojem budućih hitova.

Izuzetan doprinos u izradi oba albuma nesebično su dali članovi beogradskih grupa Repetitor, Multietnička atrakcija, Nežni Dalibor, Veliki prezir, Kriške, Grupa kao takva i Straight Mickey and the boys.

Stuttgart Online su: Bojan Slačala (bas i glas) i Marko Barišić (bubnjevi i glas).
Tags:
,