ZAPOŠLJAVAMO Šankera/Šankerku – Konobara/Konobaricu
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
18930
post-template-default,single,single-post,postid-18930,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ZAPOŠLJAVAMO Šankera/Šankerku – Konobara/Konobaricu

ZAPOŠLJAVAMO Šankera/Šankerku – Konobara/Konobaricu

U septembru 2018, nakon deset godina različitih i veoma intenzivnih aktivnosti, konačno je otvoren KROKODILov Centar za savremenu književnost. Centar je fizički prostor Udruženja KROKODIL, mesto okupljanja svih zaljubljenika u književnost i kulturu, u kome su smeštene naše mnogobrojne aktivnosti, a od otvaranja su u njemu organizovani i različiti programi na nedeljnom i mesečnom nivou.  U okviru KROKODILovog centra nalazi se i šank sa pažljivo odabranim pićima, kao i potpuno opremljena restoranska kuhinja. Od početka rada KROKODILovog centra u njemu je realizovano preko 150 najrazličitijih događaja. 

Novi izazovi i nove promene zahtevaju i nove ljude u timu. Želimo da angažujemo još jednog/u

Šankera/Šankerku – Konobara/Konobaricu

ZA RAD U KROKODILOVOM CENTRU
(BEOGRAD)

Ako imaš iskustva u ugostiteljstvu, želiš da radiš sa odgovornim, profesionalnim timom, a smatraš da možeš da se snađeš u dinamičnoj i kreativnoj atmosferi, prijavi se za posao kod nas.

USLOVI:

  • Visokomotivisana, ljubazna i odgovorna osoba spremna za timski rad, sa istaknutim komunikacijskim veštinama i prethodnim iskustvom na poziciji. Znanje engleskog jezika je obavezno.
  • Odnos sa posetiocima KROKODILovog Centra predstavlja ključni aspekt našeg poslovanja, zato je stalna briga o njima najvažniji zadatak osobe koju ćemo zaposliti.

POSLOVI:

  • Priprema toplih i hladnih napitaka, serviranje kolača i hrane, popis šanka, vođenje računa o higijeni šanka i celokupnog prostora Centra i dr.

MI NUDIMO:

  • Rad u prijatnom okruženju.
  • Omogućavamo sticanje novih znanja i dalje napredovanje i fiksnu platu i ugovor na određeno sa mogućnošću produžetka na neodređeno. 

NAMA JAKO BITNE VEŠTINE:

  • Organizovanost i pedantnost, savesnost u radu. Komunikativnost i orijentisanost ka timskom radu. Spremnost na stalno usavršavanje.

Prijave kandidata i kandidatkinja primamo isključivo elektronskim putem.
Molimo vas da posebno obratite pažnju na motivaciono pismo jer ono može biti presudno za dalji proces selekcije.
O rezultatima konkursa obavestićemo kandidate koji uđu u uži izbor i biće pozvani na razgovor.

Konkurs je otvoren do 30.06.2020. godine.

Udruženje KROKODIL posvećeno je kreiranju književnih, kulturnih i društveno-političkih programa i sadržaja u cilju razvoja književne publike kao i one zainteresovane za kulturu uopšte, promovisanju politike dijaloga, pomirenja i rekonstrukcije pokidanih kulturnih veza u regionu. Svoju misiju realizujemo kroz organizaciju brojnih projekata, festivala te programa novootvorenog KROKODILovog Centra za savremenu književnost.