EAT & TALK #1: GRČKA
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
18843
post-template-default,single,single-post,postid-18843,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

EAT & TALK #1: GRČKA

EAT & TALK #1: GRČKA

Eat & Talk #1: Grčka
Subota, 30. maj, od 14h
KROKODILov Centar
Karađorđeva 43
Ulaz slobodan uz obaveznu rezervaciju – broj mesta ograničen na 15.

U subotu, 30. maja od 14 sati pridružite nam se na prvom u nizu Eat & Talk događaja koji će biti posvećen Grčkoj. Ideja ovog okupljanja jeste da uz grčku musaku, horiatiki salatu, uzo, alvu i grčku kafu čitamo izbor dela nekih od najpoznatijih grčkih autora i razmenjujemo iskustva iz ove predivne mediteranske zemlje. U razgovor će nas uvesti književni urednik Aleksandar Šurbatović.

Nova aktivnost KROKODILovog Centra pod nazivom Eat & Read predstavlja direktan odgovor na značajno globalno ograničenje kretanja koje je jedna od najdramatičnijih posledica pandemije virusa COVID-19.

Da bismo vam pomogli da nadoknadite i zadovoljite svoj wanderlust, odlučili smo da vas svakog meseca povedemo na uzbudljivo književno-kulinarsko putovanje po raznim zemljama, njihovim kulturama, književnostima i kuhinjama podjednako. U okviru desetodnevnog perioda, svakog meseca ponudićemo vam specifičan meni i ujedno predstaviti nekoliko pisaca koji na najbolji način osvetljavaju specifičnosti kulture iz koje dolaze i o kojoj pišu. Ovaj travelling-without-moving projekat u sebi će uvek sadržavati i javni događaj kada ćemo, pod nazivom Eat & Talk, organizovati javno predavanje za ograničeni broj posetilaca kako bismo poštovali pravila socijalnog distanciranja i zdravstvene preporuke u KROKODILovom Centru.

Meni za ručak:
– Grčka musaka
– Horiatiki salata
– Uzo
– Grčka kafa
– Alva
Cena: 1290 din.

Za više informacija pišite nam na office@krokodil.rs