Kulinarska radionica pripremanja švedskih slatkiša
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
20069
post-template-default,single,single-post,postid-20069,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Kulinarska radionica pripremanja švedskih slatkiša

Novi termin Kulinarske radionice pripreme švedskih slatkiša!

Sreda, 21. april u 17 časova
KROKODILov Centar
Karađorđreva 43 (ulaz sa Malih stepenica)
Broj mesta je ograničen, nošenje maski u prostoru je obavezno, prijave se vrše preko email adrese office@krokodil.rs

U sredu, 21. aprila od 17 do 20 časova u KROKODILovom Centru, pridružite se zvaničnom kuvaru Ambasade Švedske, Larsu Ekbergu, na jednodnevnoj kulinarskoj radionici pripremanja švedskih slatkiša po ceni od 1000 dinara po osobi. Prijavite se na vreme i budite među 10 ljudi koji će imati neverovatnu priliku da od pravog majstora nauče kako da naprave autentične slatke zalogaje Skandinavije.Kuvajte zajedno sa stručnjakom za švedsku kuhinju, Larson Ekbergom, koji će vas korak po korak provesti kroz recepte tri najpopularnija slatkiša iz ovog dela sveta. Uz Larsovu ekspertizu, demonstraciju i savete, ovladajte za tili čas umećem spremanja tradicionalnih poslastica Skandinavije koje na kraju ove radionice možete u slast da pojedete.

Osim prostora i instruktora, u cenu od 1000 dinara ulaze i namirnice koje će biti potrebne za pripremu ovih slatkiša. Sve što je potrebno da ponesete sa sobom jeste dobra volja i lepo raspoloženje (i eventualno kecelja)!

Broj mesta je ograničen, nošenje maski u prostoru je obavezno, prijave se vrše preko email adrese office@krokodil.rs

Događaj je podržan od strane Ambasade Švedske u Srbiji.