Digitalna osećajnost sa Urošem Krčadincem, S01E02 – Maša Seničić
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
20154
post-template-default,single,single-post,postid-20154,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27178

Digitalna osećajnost sa Urošem Krčadincem, S01E02 – Maša Seničić

Četvrtak, 27. maj u 18 časova

KROKODILov Centar

Karađorđeva 43 (ulaz sa Malih stepenica)

Učestvuju: Uroš Krčadinac, Maša Seničić

Live stream biće emitovan na sledećem linku: https://youtu.be/fcpcdK4g1So

Broj gostiju je ograničen, rezervacije se vrše putem email adrese office@krokodil.rs, a nošenje maski u prostoru je obavezno.

Posle uspešnog emitovanja prve epizode KROKODILovog serijala “Digitalna osećajnost – kratki razgovori o ljubavi, robotima, slikama i proizvodnji teksta”, u četvrtak, 27. maja u 18 časova, Uroš Krčadinac razgovaraće s Mašom Seničić o književnosti, kratografiji i bazama podataka, kao i o poetizaciji spiskova, mapa, vikend-planova i rokovnika. Pomozite nam da otkrijemo o čemu je to Kiš pričao kada je govorio o “čitavom kosmopolitskom i književnom nasleđu.”

U “Digitalnoj osećajnosti – kratkim razgovorima o ljubavi, robotima, slikama i proizvodnji teksta”, mesečnom formatu KROKODILovog Centra, očekuje vas odiseja kroz vode novih medija i tehnologija uz iscrtavanje jedinstvene kartografije ničijih zemalja na granici digitalnog, tekstualnog i vizuelnog, geopolemike, tehnopolemike i uporno promišljanje o tome kako se u njima treba orijentisati. Kroz ove, ali i mnoge druge aspekte i dileme 21. veka vodiće nas Uroš Krčadinac, digitalni umetnik, tehnolog, autor i edukator, u pratnji zanimljivih gostiju.

U životu između ekrana, gde je prostor za digitalnu osećajnost? Barem deo odgovora na ovo složeno pitanje saznajmo u četvrtak, 27. maja u 18 časova u KROKODILovom Centru.

Vidimo se!

Broj gostiju je ograničen, rezervacije se vrše putem email adrese office@krokodil.rs, a nošenje maski u prostoru je obavezno.