TRENING: OSNOVE UPRAVLJANJA PROJEKTIMA - KROKODIL
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
20116
post-template-default,single,single-post,postid-20116,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

TRENING: OSNOVE UPRAVLJANJA PROJEKTIMA

TRENING: OSNOVE UPRAVLJANJA PROJEKTIMA

Regionalna mreža za kulturnu raznolikost (READ)
Trening: Osnove upravljanja projektima
Ponedeljak, 10. maj u 16 i 30
KROKODILov Centar
Karađoreva 43 (ulaz sa Malih stepenica)

Učešće je besplatno.

Radni jezik: srpski

Broj učesnika je ograničen, a rezervacije su obavezne putem e-mail adrese office@krokodil.rs
Događaj je moguće pratiti i online preko platforme Zoom. Link se dobija nakon potvrde učešća.

U ponedeljak, 10. maja u 16:30h u KROKODILovom Centru organizovaće se jednodnevni trening pod nazivom “Osnove upravljanja projektima” namenjen predstavnicima nevladinih organizacija, a posebno oblasti kulture u Srbiji. Trening se organizuje u okviru projekta Regionalna mreža za kulturnu raznolikost (READ) prvenstveno je namenjen organizacijama koje su dobile grant na otvorenim pozivima za finansiranje interkulturalnih i višejezičnih projekata i jedan je od 3 treninga koji ce se organizovati.

Trening će voditi Milica Škiljević, koordinatorka projekata Beogradske otvorene škole.

Milica Škiljević završila je politikologiju na Fakultetu političkih nauka u Beogradu. Trenutno je koordinatorka projekata u Beogradskoj otvorenoj školi, a ima veliko iskustvo u menadžmentu neprofitnih organizacija.

Regionalna mreža za kulturnu raznolikost je projekat u trajanju od četiri godine implementiran od strane Gete Instituta Skoplje, zajedno sa partnerskim organizacijama: Centar za balkansku saradnju – Loja (Severna Makedonija), Fondacioni Instituti i Librit dhe i Promocionit (Albanija), Kalem Culture Association (Turska), Udruženje KROKODIL (Srbija) i Qendra Multimedia (Kosovo).

Projekat doprinosi pomirenju i interkulturalnoj toleranciji otvaranjem novih kanala komunikacije za samostalne kulturne organizacije, nudeći im mogućnosti za umrežavanje. U zemljama Zapadnog Balkana, mali je broj mehanizama koji omogućavaju regionalnu kulturnu komunikaciju. Projekat se osvrće na ovaj nedostatak, nudeći mogućnosti za umrežavanje i razmenu iskustava kroz kulturno-umetničke programe i javne događaje. Na ovaj način, promovišu se raznovrsne kulturne inicijative i stvara se prostor za predstavljanje rada malih inicijativa u regionu.

Pozivamo sve zainteresovane da pošalju email na office@krokodil.rs, sa

osnovnim ličnim podacima (ime, prezime i naziv organizacije u ime koje se prijavljujete). 

Vidimo se!