Svečano gledanje velikog finala Takmičenja za pesmu Evrovizije 2021
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
20151
post-template-default,single,single-post,postid-20151,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Svečano gledanje velikog finala Takmičenja za pesmu Evrovizije 2021

Subota, 22. maj u 21h
KROKODILov Centar
Karađorđeva 43, ulaz sa Malih stepenica
Broj gostiju je ograničen, a rezervacije se vrše preko email adrese office@krokodil.rsPozivamo vas da nam se u subotu, 22. maja u 21h, u KROKODILovom Centru pridružite na svečanom gledanju velikog finala 64. izdanja takmičenja za pesmu Evrovizije!

Inspirisani tekstom Gorana Vojinovića “Evrovizija jeste gej, i šta sad?” na blogu organizacije Da se zna!, rešili smo da ove godine simbolično obeležimo festival koji nam je kroz godine iz raznoraznih razloga postao i ostao važan.Evroviziju 2020. propustili smo samo zato što je nije bilo. Ovaj put to nikako nije slučaj. Dođite da zajedno sa nama pogledate finale jedinog muzičkog takmičenja koje, moramo priznati, celoživotno ne možemo da prestanemo da gledamo i koje volim zbog sve ekscentričnosti, multikulturalnosti i prihvatanja koje samim svojim postojanjem širi.

Vidimo se u KROKODILovom Centru u subotu, 22. maja u 21h, uz dobru atmosferu, hranu, klopu i muzičke performanse kojima se već uveliko radujemo. Da se zna!

Broj gostiju je ograničen, a rezervacije se vrše preko email adrese office@krokodil.rs