MALE STVARI KOJE SREĆU ZNAČE: TELEVIZORI, TABLETI I SLUŠALICE ZA MALE PACIJENTE INSTITUTA ZA MAJKU I DETE
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
20468
post-template-default,single,single-post,postid-20468,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

MALE STVARI KOJE SREĆU ZNAČE: TELEVIZORI, TABLETI I SLUŠALICE ZA MALE PACIJENTE INSTITUTA ZA MAJKU I DETE

MALE STVARI KOJE SREĆU ZNAČE: TELEVIZORI, TABLETI I SLUŠALICE ZA MALE PACIJENTE INSTITUTA ZA MAJKU I DETE

Bobanov (9) osmeh, kada smo napokon! otpakovali tablet je neprocenjiv. Na trenutak je, čini se, zaboravio i na transfuziju, i na infuziju, i na dren i na zvuk monitora kojim mu, kako kaže, mere saturaciju. Šapnu je doktorki Stajić kako nikada nije video tako veliki ekran. Sada će moći da se igra baš kao što to čine i njegovi drugari izvan bolnice. Hvala vam što ste njemu i njegovim drugarima i drugaricama na odeljenju ovo omogućili!

Nakon uspešne realizacije humanitarne kampanje Male stvari koje sreću znače koja je trajala tokom juna meseca u vidu niza aktivnosti koje smo organizovali, juče popodne smo odneli dva televizora, četiti tableta i četiri para slušalica dečici koja se nalaze na celodnevnoj kontinuiranoj dijalizi u jedinici intenzivne nege Odeljenja nefrologije Instituta za majku i dete. Hvala svima onima koji su inicirali ovu akciju; hvala svima onima koji su pomogli na različite načine; hvala onima koji su donirali novac a najveće hvala ide svima vama koji ste saosećali sa nama i dubinski razumeli naše namere.

Spisak donatora:

Dragan Radovančević
Ana Stojanović
Vanja Anđelić
Nada Stojanović
Ivana Drmanac
Nenad Kostić
Marko Popović
Jana Adamović
Tijana Jovanović
Tanja Adamović
Galeb Nikačević
Dragan Jekić
Marta Nikolić
Miša Terzić
Ivana Stojić
Jasmina Batanjski
Bojana Davidović
Aleksandar Cvetinović
Ivan Đorđević
Marija Zorić
Miroslava Berić
Milovan Berić
Marko Šelić
Vladimir Arsenijević
Udruženje KROKODIL
Sara Mandić
This and That Production