KUPOVINA KARATA ZA ONLINE VEČERNJI PROGRAM FESTIVALA
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
20492
page-template-default,page,page-id-20492,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-27178

KUPOVINA KARATA ZA ONLINE VEČERNJI PROGRAM FESTIVALA

Svi programi ispred Muzeja Jugoslavije, u CZKD-u kao i u Jugoslovenskoj kinoteci besplatni su za publiku. Prisutni će biti pozvani da simboličnom donacijom u vidu novčanog priloga podrže održavanje programa ovogodišnjeg festivala.

Visoki kvalitet produkcije online programa omogućen je i ove godine svima koji će program pratiti širom sveta. Online praćenje večernjeg programa biće omogućeno putem internet platforme entrio.si uz kupovinu karte putem sajta krokodil.rs. Sa kupljenim kartama za online program, snimak sve tri večeri moći će da se pogleda do 1. septembra.  

Do 20. avgusta cena karte za online program prve večeri festivala iznosi 8 Eur (online program ove večeri biće na engleskom jeziku bez omogućenog prevoda) dok cena karte druge i treće večeri iznosi 6,5 Eur. Od 20. avgusta cena karte za online program iznosiće 10 Eur za prvo veče i 8,5 Eur za druge dve večeri. Cena kompleta karata za online program sve tri festivalske večeri do 20. avgusta iznosi 18 Eur, a nakon toga 24 Eur

Online prenos debatnog programa u subotu i nedelju, 28. i 29. avgusta moći ćete besplatno da pratite putem YouTube kanala Krokodil Engaging Words.