Keckec & Fluffers
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
871
post-template-default,single,single-post,postid-871,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Keckec & Fluffers

Keckec & Fluffers

Keckec je novosadski muzičar rođen 1981. godine, apsolvent na akademiji umetnosti u Novom Sadu. 2009. godine je objavio je svoj prvi album pod nazivom “Pesme iz godina uspavanog razuma” zajedno sa bendom Acid Folk Orchestra. Album je zamišljen kao omnibus žanrovski nepovezanih pesama koje na uglavnom, narativan način, često u prvom licu, prenose atnosferu života na gradskoj periferiji stavljajući akcenat na fenomen postvijetnamskog sindroma. Kao i većina njegovih sunarodnika, živi u egzistencijalnom hororu sa savršenim saspensom.Trenutno priprema svoj drugi album,diplomski rad i radi kao čuvar plaže, srećom, u letnjem periodu.
Na festival dolazi u pratnji benda “Fluffers” koji sačinjavaju Džimi i Gile, dva mlada bluz muzičara za koje će se tek čuti.

Tags:
,