Program desetog jubilarnog festivala KROKODIL
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
16524
post-template-default,single,single-post,postid-16524,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Program desetog jubilarnog festivala KROKODIL

Program desetog jubilarnog festivala KROKODIL

Jubilarno deseto izdanje festivala KROKODIL pod nazivom KROKODILovih 10 održaće se  15. juna u Kombank dvorani (bivši Dom sindikata)  i 16. juna na prelepom amfiteatru ispred Muzeja Jugoslavije. Kroz čitanja, sofa-intervjue i performanse predstaviće nam se Mira FurlanSlavenka DrakulicDubravka UgresicVedrana RudanMarko Vidojkovic, Abdulah Sidran, Marko TomašRumena BužarovskaMarko Šelić Marčelo, Dejan Atanacković, Boris DežulovićNjuz.net sa sa Zoranom Kesićem i NewsBar. Predstavićemo animirani film Untravel Ane Nedeljković i Nikole Majdaka mlađeg i knjigu Ranka Bugarskog Govorite li zajednički? a večernje programe festivala zatvoriće koncerti Kralj Čačka i Bojana Vunturišević.
Festival KROKODIL će i ove godine organizovati raznolike tribine u okviru kojih ćemo se baviti najaktuelnijim društveno-političkim temama iz perspektive kulture. Debatni program održavaće se 16,17. i 18. juna u beogradskom CZKD-u (Birčaninova 21).

Deseti jubilarni festival KROKODIL je kao i svih prethodnih godina besplatan i otvoren za sve. Ovime želimo da zaokružimo deset godina od osnivanja festivala. Od sledeće godine ulazimo u drugu deceniju postojanja te uvodimo nove, unapređene produkcijske i programske prakse. Vidimo se na KROKODILu.