Akcija čišćenja i ozelenjavanja prostora ispod Brankovog mosta
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
17216
post-template-default,single,single-post,postid-17216,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Akcija čišćenja i ozelenjavanja prostora ispod Brankovog mosta

Akcija čišćenja i ozelenjavanja prostora ispod Brankovog mosta

U subotu 23. marta u podne volonteri i građani okupljeni oko Udruženja KROKODIL, Trash Hero Belgrade, Organizacije Šuma peva i sportskog kluba Tribe udruženim snagama učestvovaće u akciji čišćenja i ozelenjavanja jedne od najzapuštenijih površina u samom centru grada: donjeg dela Fruškogorske ulice, Malih stepenica, Savske padine i prostora ispod Brankovog mosta.

Reč je o veoma interesantnom ali strahovito zapuštenom prostoru koji dežurne službe uopšte ne održavaju, a prema kome se građani odnose sa izrazitim nemarom. Zbog toga će nakon ove koordinisane akcije sređivanja KROKODILov Centar I Jazz bašta, koji se nalaze upravo na ovoj lokaciji, na sebe preuzeti obavezu redovnog održavanja ovog potencijalno prelepog kutka u našoj prestonici.

Nakon akcije čišćenja od 19 sati u KROKODILovom Centaru uslediće predstavljanje organizacije Trash Hero kao i razgovor na temu kako građani mogu da se uključe u njihov rad.

Ovom akcijom želimo da apelujemo na nadležne službe i institucije da obrate pažnju na higijenske uslove, ali I bezbednosne u samom centru grada na lokaciji kojom prolaze hiljade ljudi dnevno a koja je u potpunosti zapuštena.

Pozivamo sve građane da nam se pridruže i pomognu nam da očistimo i ulepšamo ovaj deo grada.