Prodaja ulaznica za večernji program festivala KROKODIL
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
17288
post-template-default,single,single-post,postid-17288,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Prodaja ulaznica za večernji program festivala KROKODIL

Prodaja ulaznica za večernji program festivala KROKODIL

Ulaznice za večernje programe su u prodaji od 15. aprila.

Cena jednodnevne ulaznice za festival iznosi 450 dinara, dok je dvodnevne ulaznice 800 dinara, po ovim cenama biće dostupne do 10. maja. 

Od tog datuma do festivala ulaznice će koštati 550 dinara za jednodnevnu odnosno 1000 dinara za dvodnevnu kartu, dok će ulaznice na sam dan festivala koštati 650 dinara za jednodnevnu i 1200 dinara za dvodnevnu.

U ponudi su i ulaznice za penzionere i studente sa jedinstvenom cenom koja iznosi 350 dinara uz pokazanu legitimaciju (studentski indeks i penzionersku knjižicu). Ulaz za decu do 10 godina je besplatan. Karte se mogu kupiti svakog dana u KROKODILovom Centru (Karađorđeva 43, ulaz sa malih stepenica) od 10h do 22h. Karte se mogu kupiti i online (klikom OVDE) putem www.ddtickets.rs ili u svim Emmi radnjama širom Srbije. Za više informacija o prodaji karata posetite www.ddtickets.rs.

Detaljan program pogledajte OVDE