“No Spoilers” Book Club razmena i prodaja knjiga
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
19360
post-template-default,single,single-post,postid-19360,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

“No Spoilers” Book Club razmena i prodaja knjiga

Subota, 28. novembar od 13h

KROKODILov Centar

Karađorđeva 43 (ulaz sa Malih stepenica)

Maksimalan broj ljudi u prostoru je 10, a nošenje maski je obavezno

Isti ljudi, druge knjige, nova lokacija – posle duže pauze, vraća se omiljena, šesta po redu “No Spoilers” Book Club razmena i prodaja knjiga, ovaj put u KROKODILovom Centru.

Koliko god pažljivo da kupujemo knjige, svima nam se desi da s vremena na vreme naiđemo na nešto što ipak ne bismo da čuvamo na polici. Umesto da pokušavate da ih uvalite kao poklone za rođendan, donesite ih kod nas 28. novembra u KROKODILov Centar i zamenite ih za neke sveže naslove.

Kako razmena funkcioniše?

Donesite koliko god želite knjiga i utopite ih za neke druge. Jedino što ne prihvatamo jesu udžbenici, dečije knjige, babine lektire, knjige o Titu, uputstva za veš mašine i mažnjavanje više knjiga nego što ste doneli. Sve ostalo je dozvoljeno (čak i knjige s trafike).

U posebnom ćošku, čekaju vas i maltene nove, očuvane knjige koje po pristupačnim cenama možete da ponesete kući. 

Maske su u prostoru obavezne, a mere socijalnog distanciranja važe za sve. 

Zvuči super? Definitivno.

Čekamo vas 28. novembra KROKODILovom Centru od 13h do 20h

Vidimo se!