Predbožićni koncert “Weihnachten in der Weißen Stadt”
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
19490
post-template-default,single,single-post,postid-19490,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Predbožićni koncert “Weihnachten in der Weißen Stadt”

Predbožićni koncert “Weihnachten in der Weißen Stadt”

Utorak, 22. decembar u 19h 

fb@KrokodilEngagingWords

U duhu praznika, KROKODILov Centar donosi vam predbožićnu atmosferu na kućnu adresu. Pridružite se 22. decembra od 19h na fb stranici Krokodil Engaging Words, online koncertu Weihnachten in der Weißen Stadt u izvedbi vokale solistkinje Aleksandre Đonin i pijanistkinje Emilije Đonin. 

Obeležite ovo zimsko veče uz uživo izvođenje obrada nekih od najpopularnijih pop pesama i specijalne poslastice iz KROKODILovog Centra. Od 18 sati do 19:30 sati naručite preko aplikacija Wolt i Donesi KROKODILov PREDBOŽIĆNI COMBO (austrijski dezert Kaiserschmarrn i kafa po izboru) po promotivnoj ceni od 440 dinara a na poklon ćete dobiti jednu knjigu i jedan notes iz KROKODILove edicije Zajednička čitaonica.  

Prvih desetoro koji zaprate KROKODIlov Instagram profil (@krokodil_engaging_words) kao i profil Austrijskog kulturnog foruma (@austrijskikulturniforum) zatim podele objavu o događaju na storiju i taguju ova dva naloga, osvajaju dve porcije austrijskog dezerta Kaiserschmarrn iz menija Austria in Residence, dve kafe po izboru, dve knjige i dva notesa iz KROKODILove edicije Zajednička čitaonica.*

Učestvujte u našem giveaway-u, pridružite nam se online 22. decembra od 19h na koncertu Weihnachten in der Weißen Stadt i provedite ovo decembarsko veče u Belom gradu uz dobru muziku, praznični duh i nekoga sa kim vam ne smeta da delite slatkiše. 

Vidimo se!

Događaj je podržao Austrijski kulturni forum. 

* Poklon se može iskoristiti do 30. decembra u 17 sati u KROKODILovom Centru u Karađorđevoj 43.