SVI SU DANI DANI ZALJUBLJENIH
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
19723
post-template-default,single,single-post,postid-19723,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

SVI SU DANI DANI ZALJUBLJENIH

Utorak, 16. februar u 18h

KROKODILov Centar

Karađorđeva 43, ulaz s Malih stepenica

Broj mesta je ograničen, a prijave se vrše preko email adrese office@krokodil.rs

U utorak, 16. februara od 18h čekamo vas u KROKODILovom Centru na poetsko-umetničkom događaju pod nazivom “Svi su dani dani zaljubljenih”. Slušajte kako Radmila Petrović i Tanja Stupar-Trifunović čitaju svoju poeziju i pridružite nam se na razgovoru ove dve autorke i naše vizuelne umetnice Jelene Milićević.

Povodom prodajne izložbe “Everybody Loves Somebody Sometimes” Jelene Milićević, koja će trajati do kraja februara u KROKODILovom Centru, rešili smo da na čuvenoj KROKODILovoj narandžastoj sofi okupimo ove tri žene, koje svojim radovima šalju jasnu poruku: volimo se i kad nije 14. februar. 

Kroz fenomenalnu i dirljivu poeziju, intimu i šarenilo crteža i svežinu umetničkog izražavanja, Tanja Stupar-Trifunović, Radmila Petrović i Jelena Milićević, povezane su sponom sirovih i realnih osećanja na koje nas uvek podsećaju. O ovome, kao i o drugim sličnostima i razlikama između radova ove tri umetnice, razgovaraćemo zajedno sa njima između blokova poezije.

Dok se trend Dana zaljubljenih kod nas sve više i više ustoličuje kao nezaobilazan praznik parova, pozivamo vas da nam se pridružite i koji dan kasnije. Dođite 16. februara u KROKODILov Centar i zajedno sa nama još jednom razmislite o brojnim oblicima ljubavi koji nas konstantno okružuju, a koji isplivavaju na površinu u svim pisanim i crtanim redovima tri izvanredne žene koje ćemo ugostiti na našem stejdžu. 

Vidimo se!