STORITELING I FANDREJZING RADIONICA
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
20438
post-template-default,single,single-post,postid-20438,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

STORITELING I FANDREJZING RADIONICA

STORITELING I FANDREJZING RADIONICA

Storiteling i fandrejzing

23. jula 2021. godine Trag fondacija, uz pomoć Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID), organizuje radionicu „Storiteling i fandrejzing“, čiji je cilj da istakne važnost storitelinga prilikom prikupljanja sredstava za vaš cilj. Često se u fandrejzingu fokusiramo na to kako da odgovorimo na zahteve donatora i kako da kasnije iskomuniciramo podršku, a zaboravljamo da pričamo o tome za šta nam je potreban novac. Na ovoj radionici, predstavnici Udruženja Krokodil predstaviće nekoliko uspešnih kampanja za prikupljanje sredstava. Govoriće o tome kako su oni pričali svoju priču donatorima i zajednici, koje su tehnike koristili, na koje izazove su nailazili i kako su ih prevazilazili.

Kad: petak, 23. jul, 14 – 15h
Gde: Putem Zoom platforme, na linku https://us02web.zoom.us/j/81003199603
Moderatorka: Milena Berić, Udruženje Krokodil

Očekivani rezultati:
 Naučićete zbog čega je storiteling važan i kako utiče na donatore
 Naučićete koje tehnike možete da koristite
 Naučićete koji su potencijalni rizici i kako ih izbeći

Kome je radionica namenjena?
Radionica je namenjena organizacijama koje nemaju dovoljno iskustva u fandrejzingu, kao i onima koje tek počinju da se bave prikupljanjem sredstava i žele da unaprede svoje veštine.

Prijave: Prijavite se mejlom na filantropija@tragfondacija.org najkasnije do 22. jula do 12h

Radionica “Storiteling i fandrejzing” deo je „Projekta za unapređenje okvira za davanja”, koji sprovodi Koalicija za dobročinstvo, a finansira Američka agencija za međunarodni razvoj (USAID). Koaliciju za dobročinstvo predvodi Fondacija Ana i Vlade Divac, a dodatno je čine Trag fondacija, Smart kolektiv, Catalyst Balkans, Srpski filantropski forum, Forum za odgovorno poslovanje i Privredna komora Srbije.