KROKODIL nastavlja s pomaganjem deci iz porodica raseljenih i izbeglih iz Ukrajine
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
25073
post-template-default,single,single-post,postid-25073,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

KROKODIL nastavlja s pomaganjem deci iz porodica raseljenih i izbeglih iz Ukrajine

KROKODIL nastavlja s pomaganjem deci iz porodica raseljenih i izbeglih iz Ukrajine

U saradnji s Udruženjem Čini dobro prikupljamo sredstava za sedmodnevni boravak dvoje dece u inkluzivnom dečijem letnjem kampu na Staroj planini. Kamp ima pre svega integracioni karakter, s ciljem da se ukrajinska deca upoznaju i sprijatelje sa srpskom decom. Za osmoro mališana već su uspešno obezbeđena sredstva, a naš cilj je da prikupimo sredstva za boravak još dvoje dece.

Deca su smeštena u sportsko-rekreativnom centru, a svakodnevno su obezbeđena tri obroka i dve užine, kao i celodnevni lekarski nadzor. Od aktivnosti u kojima će deca učestvovati tokom boravka u planu su planinarenje, šetnja, pecanje, rafting i igre na reci, kao i mnogobrojne druge zanimljive i edukativne aktivnosti i radionice koje garantuju nezaboravne uspomene i dobar provod na čistom planinskom vazduhu.

Ukoliko ste u mogućnosti, pomozite nam u našoj nameri uplatama na račun: 170-0030039599000-25 s naznakom “donacija za dečiji letnji kamp”. Primalac je Udruženje Krokodil, Karađorđeva 43, 11000 Beograd.

Ovom kao i drugim sličnim aktivnostima koje smo dosad realizovali nastojimo da mališanima i njihovim porodicama koje su u izbeglištvu omogućimo da se osećaju kako i ovde u Srbiji mogu da imaju život baš onakav kakav su imali kod kuće.