Video izazov Zašto kažeš ljubav
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
25116
post-template-default,single,single-post,postid-25116,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Video izazov Zašto kažeš ljubav

Video izazov Zašto kažeš ljubav

Ako živiš u Obrenovcu, Čačku, Novom Sadu ili Beogradu, pozivamo te da učestvuješ u našem video izazovu ,,Zašto kažeš ljubav’’. Tvoj zadatak je da snimiš kratki video od 30 sekundi na temu Zašto kažeš ljubav a misliš na rat, postuješ ga na svoj tik tok ili instagram nalog, obavezno nas taguješ, staviš #konkurszastokazesljubav i pošalješ video na mejl teodora@krokodil.rs sa svojim ličnim podacima.

Najbolji će dobiti vredne nagrade:
1. mesto osvaja poklon vaučer poznate robne marke u iznosu od 7000 dinara
2. mesto osvaja poklon vaučer poznate robne marke u iznosu od 5000 dinara
3. mesto osvaja poklon vaučer poznate robne marke u iznosu od 3000 dinara

Pored navedenih nagrada sva tri osvojena mesta dobijaju i poklon vaučer za kupovinu u knjižari u iznosu od 1500 dinara.

Proglašenje pobednika u Obrenovcu održaće se 7. septembra, što znači da, ako si iz Obranovca, svoj video treba da nam pošalješ najkasnije do 6. septembra.
Proglašenje pobednika u Čačku biće 14. septembra (videe poslati do 13.), u Novom Sadu 28. (videe poslati do 27.), a u Beogradu 5. oktobra (videe slati do 4.).

Za više informacija o ovim događajima zaprati našu stranicu @zastokazesljubav

Očekujemo vas u što većem broju i svim učesnicima želimo mnogo sreće!

Video izazov Zašto kažeš ljubav realizuje se u okviru projekta Zašto kažeš ljubav a misliš na rat koji je podržala Ambasada Kraljevine Holandije u Beogradu kroz program MATRA.