ZORAN KESIĆ
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
2937
post-template-default,single,single-post,postid-2937,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

ZORAN KESIĆ

ZORAN KESIĆ

Zoran Kesić (rođen 26. jula 1976. godine u Beogradu) je srpski TV voditelj i autor popularnih humorističkih emisija “Ozbiljne vesti”, “Dezinformator”, “Fajront republika” i “24 minuta” koja se emituje od 2013. godine na televiziji B92.

Karijeru je započeo sa 19. godina na TV Studio B, gde je radio kao reporter koji se javljao sa terena u jutarnjem programu. Posle par godina, dobija priliku da napravi svoj prvi TV šou, “Ozbiljne vesti”, koji će kasnije prerasti u emisiju “Dezinformator”, gde zajedno sa Igorom Bugarskim izvodi niz satiričnik skečeva na temu aktuelnih političkih događaja.

Prelaskom na TV Foks i pokretanjem emisije “Fajront republika” koja se emituje uživo u kabaretskoj formi, popularnost Zorana Kesića se rapidno povećava. U ovoj emisiji kao gosti učestvovali su i mnoge poznate ličnosti, kako sa domaće tako i inostrane scene.

Od jeseni 2013. godine Zoran Kesić se vraća na TV ekrane svojom novom humorističkom emisijom “24 minuta”, koju realizuje uz pomoć satiričnog portala Njuz.net.

 

spek-kesic

 

 

Tags: