Refundacija novca od kupljenih ulaznica za prvo veče festivala KROKODIL 2019
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
17633
post-template-default,single,single-post,postid-17633,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Refundacija novca od kupljenih ulaznica za prvo veče festivala KROKODIL 2019

Refundacija novca od kupljenih ulaznica za prvo veče festivala KROKODIL 2019

Poštovani,


Ovom prilikom želimo da Vas obavestimo da će se refundacija sredstava od kupljenih ulaznica za prvo veče festivala KROKODIL vršiti u KROKODILovom Centru u Karađorđevoj 43 u četvrtak 13. i petak 14. juna od 10 do 20 sati. Molimo Vas da sa sobom ponesete važeću i poništenu ulaznicu (koju ste kupili na bilo kojem prodajnom mestu: Emmi radnje, Win Win radnje, Kombank dvorana, sajt ddtickets.rs i dr.) , a od nas ćete uz novac dobiti potvrdu o povraćaju. U slučaju da ste kupili dvodnevnu kartu, refundiraće vam se polovina sredstava, odnosno sredstva za prvi dan. Ako ste svoju kartu kupili u unutrašnjosti molimo vas da je poništenu pošaljete u koverti na našu adresu: Udruženje Krokodil, Karađorđeva 43, 11000 Beograd. Molimo vas da u koverti pošaljete i svoje ime i prezime, kao i broj bankovnog računa na koji želite da vam uplatimo novac. Potvrdu o refundaciji dobićete poštom na adresu sa koje ste poslali pismo.


Mi iz Udruženja KROKODIL želimo da na ovaj način izađemo u susret onima koji su, razočarani, prerano napustili salu zbog činjenice da su kupili svoju kartu samo zbog učešća pisca Mišela Uelbeka, iako program festivala u petak 7. juna nije zvanično otkazan te nema pravnog osnova za refundaciju.

Još jednom, izuzetno nam je žao što je do ovoga došlo. U budućnosti, kao i do sada, činićemo sve što je u našoj moći da posetioci festivala i svih drugih programa koje već deset godina realizujemo budu zadovoljni.


Srdačan pozdrav,

Vaš KROKODIL