Veliko hvala! - KROKODIL
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
20260
post-template-default,single,single-post,postid-20260,single-format-standard,bridge-core-1.0.5,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-title-hidden,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-18.1,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.2,vc_responsive

Veliko hvala!

Hvala svima koji su doprineli realizaciji sinoćnje dobrotvorne večere u KROKODILovom Centru u okviru koje smo do sada prikupili 253 400 dinara. Kompletan spisak donatora možete pogledati ovde.

Hvala pesnikinjama Radmili Petrović i Milici Vučković na sjajnom čitanju pesama, hvala bendu Hambone Hammer (Jani Aleksić, Damjanu Aleksić, Jeleni Funtek, Vladimiru Arsenijeviću i Sari Mandić) na nesvakidašnjim obradama legendarnih džez, sving, kantri i bluz numera i hvala svim umetnicima, koji su svoje radove donirali za našu aukciju slika, svim zaposlenima u KROKODILu (Mileni Berić, Vladimiru Arsenijeviću, Milici Joksimović, Milanu Adnađu, Oliveri Mitić, Maši Stojanović i Mini Cvetković), fotografu Aleksu Dmitroviću, kuvaru Davoru Zuki i snimateljki Dajani Ikonić- Veljković. Posebno veliko hvala spisateljici Mirjani Đurđević i Patkovom vinogradu koji su drugi put zaredom donirali vina za ovu humanitarnu večeru.

Posebno hvala svima onima koji su kupili karte kao i onima koji su direktno donirali novac na račun našeg Udruženja i time pomogli da se soba za dijalizu intenzivne nege Instituta za zdravstvenu zaštitu majke i deteta Srbije “Dr Vukan Čupić” opremila s tri laptopa i dva televizora. Ovo je neophodno kako bi se mališanima koji danonoćno prolaze kroz proces zamene bubrežne funkcije ulepšalo, olakšalo i ujedno obogatilo vreme provedeno na kontinuiranoj dijalizi.

Sve slike koje se tokom aukcije nisu prodale biće dostupne za licitaciju na našim društvenim mrežama tokom ove sedmice.

Dodatne donacije možete ostaviti u KROKODILovom Centru ili nas kontaktirajte preko office@krokodil.rs za podatke za donaciju preko računa.