Obaveštenje o otkazivanju promocije knjige “Seks i rat” autorke Adise Busuladžić
festival, krokodil, jezici, region, pisci, prevodioci, knjizevnost, konferencija, debate,
23132
post-template-default,single,single-post,postid-23132,single-format-standard,bridge-core-3.0.5,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,side_area_uncovered_from_content,qode-content-sidebar-responsive,qode-theme-ver-29.2,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-6.10.0,vc_responsive

Obaveštenje o otkazivanju promocije knjige “Seks i rat” autorke Adise Busuladžić

Obaveštenje o otkazivanju promocije knjige “Seks i rat” autorke Adise Busuladžić

Udruženje KROKODIL obaveštava javnost da se otkazuje promocija romana “Seks i rat” Adise Busuladžić u izdanju Liberlanda planirana za petak, 9. decembar u 19 sati u KROKODILovom Centru.

Razlog ovom otkazivanju je duboko razmimoilaženje sa stavovima koje autorka redovno iznosi na društvenim mrežama i medijima, a koji su u potpunoj suprotnosti s vrednostima za koje se kao pojedinci i Udruženje zalažemo. Žao nam je ukoliko je zbog našeg propusta i okasnelog upoznavanja sa antagonističnim i često mrziteljskim delovanjem autorke u javnosti došlo do neprijatnosti i nesporazuma.

S obzirom da nam se ovako nešto nikada do sada nije dogodilo, nastojaćemo da ubuduće vršimo neophodne provere te da u okviru programa našeg Centra predstavljamo književne ali i druge sadržaje kao i njihove stvaraoce koji su u skladu s osnovnim vrednostima koje kao Udruženje zastupamo.

Ovim putem želimo da izrazimo veliku zahvalnost prijateljima koji su nam blagovremeno ukazali na ovaj propust.